Tarieven

Kennismakingsgesprek telefonisch – hier zijn geen kosten aan verbonden
Je mag mij altijd bellen/appen of mailen met vragen die je hebt na het bekijken van deze site. Ook kan ik mijn werkwijze verder uitleggen en eventueel een afspraak maken voor een intakegesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Intakegesprek – 40 euro (als hierna wordt besloten de coaching door te zetten is dit gesprek gratis)
Tijdens het intakegesprek proberen we samen duidelijk te krijgen wat de hulpvraag is. Daarnaast zal ik vertellen hoe de coaching sessies eruit zullen gaan zien. Ook maken we kennis met elkaar. Het kind is hierbij aanwezig.

Evaluatiegesprek – 60 euro
Na 5 sessies vindt er een gesprek plaats met u als ouder(s). Dit gesprek kan een tussenevaluatie of een eindevaluatie zijn. We bepalen dan samen of de sessies nog doorgaan of dat dit het eindgesprek is. Als het een eindgesprek is zal ik mijn bevindingen meegeven (digitaal of op papier) zodat jullie er thuis en op school mee verder kunnen. Ook is er dan voldoende ruimte voor de laatste vragen. Het kind is hierbij ook aanwezig.

Sessie – 60 euro per uur
Een sessie bestaat (meestal) uit 1 uur coaching en waar nodig begeleiding met schoolwerk (½ uur extra) Binnen dit uur of anderhalve uur (meestal het laatste kwartier) zal ook de ouder aanwezig zijn, zodat het kind kan vertellen wat het heeft gedaan en om bijvoorbeeld gezamenlijk afspraken te maken en nog dingen door te nemen. Misschien zijn er vragen vanuit jullie kant. Het kind is hier altijd bij aanwezig.

Sessie in de natuur – 90 euro
Een sessie in de natuur kan voor (hoogsensitieve) kinderen heel helpend zijn. In deze sessie gaan we samen op pad in de natuur en leer je daar de kracht van de natuur en de kracht in jezelf te ontdekken. In de natuur komen vaak inzichten nog beter tot zijn recht en wordt er ineens veel meer duidelijk. Alsof alles letterlijk begint te landen. Je leert uit je hoofd te gaan en meer naar je hart. Ook bij bepaalde angsten kan een sessie in de natuur goed zijn. Een sessie in de natuur duurt 1 1/2 uur.

Familieopstelling – 90 euro
Deze sessie is het tarief voor ouders. Aan de hand van een familieopstelling kunnen we samen kijken naar welke patronen er in jouw huidige gezin of gezin van herkomst voorkomen. Deze patronen zijn vaak onzichtbaar en spelen zich af in het onbewuste. Met een opstelling kijken we samen hoe deze patronen invloed hebben op jullie kind en hoe we dit kunnen ombuigen. Het systemisch kijken naar jezelf, kan jullie kind een heel stuk verder helpen. Een kind wil namelijk altijd dat het goed gaat met zijn/haar ouders. Zolang er dingen spelen, kan jullie kind niet vooruit kijken. Deze sessie duurt 1 1/2 uur.

Contact met school of andere instanties – 60 euro per uur
Soms is het nodig om ook contact te hebben met de school van het kind. Dit gaat altijd in overleg met de ouders.

Voor materialen en tussentijds contact worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Mochten deze kosten een probleem vormen, neem dan gerust contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.