Tarieven

Kennismakingsgesprek telefonisch – hier zijn geen kosten aan verbonden
Je mag mij altijd bellen/appen of mailen met vragen die je hebt na het bekijken van deze site. Ook kan ik mijn werkwijze verder uitleggen en eventueel een afspraak maken voor een intakegesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Intakegesprek – 40 euro (als hierna wordt besloten de coaching door te zetten is dit gesprek gratis)
Tijdens het intakegesprek proberen we samen duidelijk te krijgen wat de hulpvraag is. Daarnaast zal ik vertellen hoe de coaching sessies eruit zullen gaan zien. Ook maken we kennis met elkaar. Het kind is hierbij aanwezig.

Evaluatiegesprek – 60 euro
Na 5 sessies vindt er een gesprek plaats met u als ouder(s). Dit gesprek kan een tussenevaluatie of een eindevaluatie zijn. We bepalen dan samen of de sessies nog doorgaan of dat dit het eindgesprek is. Als het een eindgesprek is zal ik mijn bevindingen meegeven (digitaal of op papier) zodat jullie er thuis en op school mee verder kunnen. Ook is er dan voldoende ruimte voor de laatste vragen. Het kind is hierbij ook aanwezig.

Sessie – 60 euro per uur
Een sessie bestaat (meestal) uit 1 uur coaching en waar nodig begeleiding met schoolwerk (½ uur extra) Binnen dit uur of anderhalve uur (meestal het laatste kwartier) zal ook de ouder aanwezig zijn, zodat het kind kan vertellen wat het heeft gedaan en om bijvoorbeeld gezamenlijk afspraken te maken en nog dingen door te nemen. Misschien zijn er vragen vanuit jullie kant. Het kind is hier altijd bij aanwezig.

Contact met school of andere instanties – 60 euro per uur
Soms is het nodig om ook contact te hebben met de school van het kind. Dit gaat altijd in overleg met de ouders.

Voor materialen en tussentijds contact worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Mochten deze kosten een probleem vormen, neem dan gerust contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.