Reviews

Marieke is heel integer, sensitief en communicatief. Ze voelt goed aan wat een kind nodig heeft en handelt daar ook naar. Ze is heel begaan met je kind, ziet je kind ook echt. Hoogsensitieve kinderen zijn bij haar goed op hun plek!


Marieke straalt rust en positiviteit uit. Ze maakt een makkelijke klik met zowel kind als ouder.


Ons kind is meer open geworden. Hij praat veel meer over zijn gevoel.


Ik ga naar Marieke en dan ga ik lekker knutselen en tekenen en leuke dingen doen en voel ik mij veel beter.


We hebben meer inzicht gekregen in hoe ons kind leert en werkt. Ook weten we nu dat hij een beelddenker is. De aangeboden hulpmiddelen, adviezen en tips waren heel fijn.


Ik heb geleerd om mijn negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten en dat ik vertrouwen mag hebben in mijzelf. Fouten maken is niet erg.


Mijn dochter van 8 had last van haar boosheid. Ze wist niet waar dit vandaan kwam en wat ze er mee moest. Samen zijn we bij Marieke gekomen en dit voelde als een warm bad voor ons beiden. Mijn dochter voelde zich gehoord en vrij om alles te zeggen wat ze wilde. Samen hebben ze gewerkt met de boosheid. Nu heeft mijn dochter handvatten en is ze een stuk minder boos. Als de boosheid er wel is, dan weten we nu allemaal hoe we daar mee om moeten gaan. Het was een fijne ervaring en een heel positief resultaat.


We hebben Marieke leren kennen als leerkracht van onze zoon in groep 4. Dat is ons heel goed bevallen. Onze zoon is gevoelig, voor sfeer, prikkels, emoties. Marieke heeft oog voor de verschillende behoeftes van kinderen en speelt daarop in. Voor onze zoon heeft ze maatwerk geleverd door bijvoorbeeld toetsen en werkjes individueel en in kleinere groepjes af te nemen en ook om prikkels te verminderen. In de gesprekken met haar nam ze de tijd om haar visie te geven, te luisteren en door te vragen. Afspraken kwam ze na en ze heeft ons ook goed geholpen met een doorverwijzing. In onze ogen is ze een heel fijn persoon met oog voor het kind.