Over mij

Vroeger was het voor mij al snel duidelijk dat ik juf wilde worden. Na de middelbare school ben ik dan ook de PABO gaan doen en ik kon ik daarna gaan lesgeven. Vooral uit het contact met kinderen en ouders haal ik mijn energie. Ik merkte al snel dat (hoog)gevoelige kinderen mij aantrokken en ik daar een speciale band mee ontwikkelde. Op de één of andere manier begreep ik hen en hun gedrag heel goed. Maar ik kon er nooit een vinger opleggen hoe dat kwam.

Pas later, toen ik, door middel van coaching voor mijzelf, erachter kwam dat ik hoogsensitief ben, vielen er voor mij vele puzzelstukken op hun plaats. Zo kon ik na een tijdje ook beter begrijpen hoe ik mij in mijn jeugd had gevoeld en waar bepaalde gedragingen vandaan kwamen.

Binnen het onderwijs zie ik vele kinderen die vastlopen in het systeem waarbinnen ze moeten werken. Ik voel deze kinderen en hun gedrag goed aan en met aanpassingen, gesprekken en vooral vertrouwen zie ik deze kinderen opbloeien.

Door alle inzichten die ik bij coaching over mijzelf heb gekregen, voelde ik ook dat ik meer kan met mijn talenten en krachten om kinderen te ‘zien’. Daarom ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. Daarna heb ik twee jaar kinderen gecoacht op een basisschool. Vanuit mijn passie kijk ik er naar uit om met kinderen een stukje mee te lopen op hun levenspad om ze daarna in alle vertrouwen uit te zwaaien en na te kijken.

Dus ben je op zoek naar een kindercoach in Barneveld en omgeving (Lunteren, Voorthuizen, Garderen, Terschuur, Kootwijkerbroek, Achterveld, Stroe, de Glind, Scherpenzeel) bel of mail me dan gerust (wees altijd welkom ook als je uit een hele andere plaats komt).